sábado, 3 de noviembre de 2012


Plataforma Cívica Ciutadans a l’Ajuntament (PCCA), concorrerà a les eleccions autonòmiques del proper 25N, mitjançant la plataforma HARTOS.ORG. Aquesta plataforma, present a Catalunya i a la resta de l’Estat Espanyol, va néixer fa poc més d’un any i ha aconseguit nombroses adhesions, experimentant un creixement important en aquest temps.
HARTOS.ORG reuneix tant partits de l’esquerra alternativa, entitats socials, associacions, i persones voluntàries,  creant una coalició amb la força suficient com per participar a les properes eleccions. Els objectius de HARTOS.ORG son la regeneració democràtica, la transparència i independència dels poders judicials i la racionalització dels recursos per poder sortir de la crisis que han creat els partits tradicionals.
PCCA, mitjançant HARTOS.ORG  vol denunciar i fer entendre a la gent, que les víctimes de la crisi, i qui sempre està sofrint els abusos del poder econòmic, es la classe treballadora, independentment de quina es la bandera que es faci servir. PCCA no farà servir discursos patriotes, ni defensarà cap bandera per captar vots, ja que a Espanya i la Catalunya el que cal es una neteja democràtica dels partits que ens han portat a aquesta situació, i la recuperació dels drets socials que ens han tret de forma conscient i deliberada, tant de partits socialistes, populars, o nacionalistes, aquesta es la vertadera votació i decisió popular. 
En aquestes eleccions, PCCA pren un compromís i responsabilitat dins de la coalició HARTOS.ORG, així com un reconeixement a l’esforç de molts anys de dedicació, treball, compromís i feina ben feta, tal com estem demostrant, ja que a proposta de HARTOS.ORG, Jordi Ferrer, membre de PCCA, serà el candidat número 2 a les llistes de Barcelona.