lunes, 12 de noviembre de 2012

Qüestió de rics i pobres

En aquestes properes eleccions del 25 de novembre hi ha molta gent que em pregunta si Hartos.org vol o no vol la independència, fins aquí arriba la bogeria col·lectiva en la que han instal·lat els nacionalistes la societat, els d’una banda i els de l’altre que cada cop treuen els seus vestigis més rancis, fins i tot parlen ja de l’exèrcit i la guàrdia civil o el d’espanyolitzar els infants catalans. Però el clima és el que volen i els interessa a uns i altres.
Per a PCCA no és una qüestió identitària, és una qüestió de rics i pobres, els rics son cada dia més rics i els pobres més pobres, a Espanya cada dia hi ha 520 desnonaments, en castellà i en català i al meu poble també patim aquesta xacra. Si som independents deixarem de patir desnonaments? Deixarem de patir retallades en sanitat, educació o prestacions socials? L’única qüestió que ens ha de fer decidir el vot és el de rics i pobres, és la veritable qüestió, però uns i altres han fet embogir la gent i el resultat és incert. El dret a decidir és una expressió democràtica, però no ha de ser aquest el punt sobre el que recaigui tota la campanya electoral. Ens hem oblidat de dos anys de retallades del govern de CiU?, menys sanitat, menys educació, menys prestacions socials, i el govern de Madrid? Que ha fet el PP d’en Rajoy? Precisament allò que va dir que mai faria, pujar impostos, retallar drets socials, laborals i prestacions socials. Ara bé, a qui votar? Si les dretes son les que son i les esquerres estant inexistents en els grans partits desprès d’anys de claudicacions davant el poder econòmic? Això és qüestió de cadascú.
PCCA vol la regeneració democràtica del país, no volem més Millets, Auxàs, Ratos, més casos Malayas, Pallerols, Gürtel, Pretoria, etc., i per això formem part de la coalició electoral HARTOS.ORG. Abans de votar penseu i reflexioneu, hi ha vida més enllà dels partits parlamentaris sotmesos al sistema.